Welkom in onze vernieuwde polikliniek Blancefloer !! 

 

Vanaf september verwelkomen onze artsen u in de volledig vernieuwde polikliniek Blancefloer. U kan er terecht bij artsen van de ziekenhuisgroepering AZ Monica, UZA en Heilige Familie Rumst. Dit steeds na afspraak.

 

Tijdens de verbouwingswerken werden vijf consultatieruimtes, een wachtzaal en een behandelruimte met de mogelijkheid tot kleine ingrepen en bloedafnames onder handen genomen. Ook het onthaal onderging een metamorfose. De vernieuwde ingang maakt de polikliniek ook duidelijker zichtbaar vanaf de straatkant en is bovendien toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Bereikbaarheid

Adres: Blancefloerlaan 153, 2050 Antwerpen.

 

De polikliniek is vlot bereikbaar met tram 3, 5, 9 en 15. U stapt af aan de halte A. Van Cauwelaert'. Komt u met de auto? Vergeet dan niet uw blauwe parkeerschijf te leggen.


Bekijk hier uw route.

 

Opendeur

Op 1 oktober verwelkomden AZ Monica, UZA, Heilige Familie Rumst 60 huisartsen uit de regio Blancefloer ( Antwerpen Linkeroever) om een kijkje te nemen in de vernieuwde polikliniek. Voor buurtbewoners en medewerkers van de ziekenhuisgroepering hebben we de deuren opengezet op 3 oktober. 

Bekijk het fotoalbum van onze opening.

Lees hier het artikel uit Gazet van Antwerpen op 2 oktober.

 

 

 Auteur: Lieve Dierickx
Laatste aanpassing: 15/06/2016