De eerste afspraak met de Borstkliniek AZ Monica

 

Als u een knobbeltje in de borst voelt, dan is uw huisdokter het eerste aanspreekpunt hierover. De huisarts kan u voor aangepast onderzoek en bij twijfel doorverwijzen naar de Borstkliniek AZ Monica. Uw huisarts wordt steeds op de hoogte gehouden van de behandeling en de Borstkliniek koppelt de medische gegevens steeds terug naar uw huisarts.

 

U kan zelf rechtstreeks of via de huisarts een afspraak maken met de Borstkliniek AZ Monica. Voor een afspraak op de Campus Antwerpen belt u hiervoor naar het nummer 03 240 20 20, voor de Campus Deurne belt u naar 03 320 50 05.

 

Breng naar de eerste raadpleging steeds alle radiologische onderzoeken en bijhorende verslagen van uw borsten mee. Indien dit aangewezen is, zal er bijkomend onderzoek gedaan worden. Waar nodig neemt de radioloog tijdens het onderzoek een stukje weefsel weg om de diagnose al dan niet te kunnen bevestigen. Dit is een borstbiopsie.

 

Enkele dagen na het eerste bezoek aan de Borstkliniek AZ Monica krijgt u tijdens een nieuwe raadpleging meer informatie over de resultaten van uw onderzoek.Auteur: Lieve Dierickx
Laatste aanpassing: 25/03/2014