Succesvolle spaghetti-ride voor Kom op tegen Kanker

Artsen en medewerkers van de Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie van AZ Monica (ZMACK) zullen met maar liefst 3 teams deelnemen aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker (tijdens het Hemelvaartsweekend).

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij hun steentje bijdragen in de strijd tegen kanker door mee te helpen bij de fondsenwerving voor het inschrijvingsgeld. De spaghetti-ride dit weekend en alle voorbije sponsoracties leveren alvast 18.500euro op in de strijd tegen kanker. Tv-presentatrice Danira Boukhriss en acteur Michiel De Meyer (Arne uit Thuis) steunden onze AZ Monica spaghetti-ride.

De mond- kaak- en aangezichtschirurgen van AZ Monica zetten zich dagelijks in voor patiënten met onder meer hoofd-hals kanker. De behandeling van  zulke aandoeningen bestaat vaak uit chirurgische ingrepen waarvan de duurtijd kan oplopen tot acht uur en meer.

 

Door een deelname aan de 1000km voor Kom op tegen Kanker willen de chirurgen deze zware inspanning voor zowel patiënt als arts ook letterlijk belichamen.

 

004-spaghetti-ride.JPG

 Auteur: Lieve Dierickx
Laatste aanpassing: 12/06/2017