Faciliteiten

Bibliotheek

Vrijwilligers van het Rode Kruis zorgen tweemaal per week voor een boekbedeling in het ziekenhuis. Deze uitleendienst is gratis. Wanneer u naar huis gaat en u bent nog in het bezit van één of meerdere boeken uit de bibliotheek, gelieve deze dan te bezorgen aan een verpleegkundige.

 

Kapper, voetverzorging, pedicure

Wenst u een knipbeurt, voetverzorging of pedicure in ons ziekenhuis?

U kan deze mogelijkheden aanvragen via de verpleegkundigen op uw afdeling.

Deze zullen een aanvraagformulier invullen dat door u of uw familielid ondertekend wordt. Nadien komt de kapper, podoloog of pedicure bij u langs op de kamer.

Deze faciliteiten dient u rechtstreeks te betalen.

 

Roken

Binnen het ziekenhuis is roken bij wet verboden (K.B. van 15.09.1990 en K.B. van 13.12.2007). Patiënten, medewerkers of bezoekers die zich niet aan deze regel houden, kunnen gerechtelijk aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

Op de campus in Antwerpen zijn er buiten enkele rookcabines geïnstalleerd waar u kan roken. Ook op de campus in Deurne is er voor patiënten buiten de mogelijkheid tot roken. Volg hiervoor route 29.

 

Gratis draadloos internet

U kan in AZ Monica gratis gebruik maken van een draadloze internetverbinding met uw eigen laptop, tablet of smartphone. Het netwerk heet AZ_Monica_internet. Breng zelf uw laptop mee want het ziekenhuis stelt geen computers ter beschikking. AZ Monica biedt geen technische ondersteuning. Weet ook dat persoonlijke gegevens niet worden afgeschermd en het draadloos netwerk niet versleuteld wordt. Uiteraard geldt ook in AZ Monica de wetgeving over het internet inzake auteursrechtelijke bescherming.

 Auteur: Lieve Dierickx
Laatste aanpassing: 27/05/2015