Maaltijden

 

Campus Antwerpen

In de personeelscafetaria kunnen studenten gratis gebruik maken van een middagmaal. Het staat echter iedereen vrij om de eigen boterhammen mee te nemen. Het middagmaal bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert. Er kan gekozen worden tussen een warme of koude schotel.

 

De maaltijd moet voor 10 uur besteld worden. Hiervoor zijn maaltijdbonnen aan het algemeen onthaal van het ziekenhuis verkrijgbaar. Op de maaltijdbon schrijf je je naam, datum en menukeuze. Nadien deponeer je dit bonnetje in het blauwe kluisje dat in het postvak van de keuken staat. Intekenen op voorhand voor het weekend is ook mogelijk.

 

In campus Antwerpen is eveneens een shop waar broodjes, drank en snacks verkocht worden.

 

Campus Deurne

In de personeelscafetaria kunnen studenten gratis gebruik maken van een middagmaal. Het staat echter iedereen vrij om de eigen boterhammen mee te nemen.


Op vertoon van de studentenbadge kan de maaltijd gratis bekomen worden. Hiervoor kan er gekozen worden tussen een warme of koude maaltijd. De warme maaltijd bestaat uit soep, hoofdgerecht en dessert. Er kan steeds gekozen worden uit 2 menu's. Voor de koude maaltijd kan je zelf je bord volscheppen aan de saladebar, gecombineerd met een broodje. Uiteraard kan je ook hier soep en dessert bijnemen. Gerechten die niet op het keuzemenu staan, zijn aan klantenprijs.

 

In de cafetaria zijn alle dranken in flesjes. Ter hoogte van de shop vind je ook een drankautomaat met drank in blik.

 

 Auteur: Lieve Dierickx
Laatste aanpassing: 9/08/2014