NieuwsNieuwe ziekenhuisvleugel campus Deurne
Nieuwe ziekenhuisvleugel campus Deurne

Nieuwe ziekenhuisvleugel campus Deurne

Momenteel zijn we in volle voorbereiding, om de eerste diensten te verhuizen naar onze nieuwe ziekenhuisvleugel in campus Deurne. Vanaf maandag 30/9 gaan we met de verhuis van start, ten laatste maandag 4/11 zullen de diensten die nu in de polikliniek Stevenslei gevestigd zijn, hun intrek in de nieuwe vleugel hebben genomen. Dit op het gelijkvloers en het 1e verdiep.

Afbraak Polikliniek Stevenslei

Vanaf maandag 4/11 zal het gebouw op de Stevenslei 20 worden afgebroken. Vandaar dat de eerste prioriteit is om die diensten te verhuizen naar onze nieuwe ziekenhuisvleugel.

Over welke diensten gaat het dan concreet?

Borstkliniek, fysische geneeskunde en revalidatie, gynaecologie, medische beeldvorming (MRI), neurochirurgie, orthopedie, reumatologie en Vigo.

Indien u vragen heeft over uw aankomende afspraak, gelieve de dienst dan even te contacteren.

AZ Monica acuut ziekenhuis Antwerpen-Oost

Met de uitbreiding van de nieuwe ziekenhuisvleugel, waar andere diensten later dit jaar ook hun intrek zullen nemen, willen we als ziekenhuis nog meer tegemoetkomen aan de zorgvraag in het attractiegebied Antwerpen-Oost. Niet enkel de nieuwe ziekenhuisvleugel, maar ook op termijn de uitbreiding van onze spoedafdeling zal hiertoe bijdragen.