Campussen

AZ Monica is een ziekenhuis met 466 erkende bedden, verspreid over twee campussen:

  • Campus Deurne: het acuut algemeen ziekenhuis van Antwerpen-Oost;
  • Campus Antwerpen: de focused clinics orthopedie, MKA en pijnkliniek, het ambulant ziekenhuis en ziekenhuisrevalidatiecentrum.

Daarnaast vind je in Deurne de Polikliniek Stevenslei, onze Specialistenpraktijk Blancefloer op het Antwerpse Linkeroever en baten we de Nierdialyse uit in het AZ Rivierenland te Rumst.

Deurne

Campus Deurne

Florent Pauwelslei 1

2100 Deurne

De voorbije jaren werd campus Deurne uitgebouwd als het referentieziekenhuis voor de regio Antwerpen-Oost (Deurne, Borgerhout, Borsbeek, Wommelgem …). Het is een regionaal en acuut ziekenhuis met een volledig uitgeruste spoed (inclusief MUG) en alle noodzakelijke medische specialiteiten.

Met de bouw van een nieuwe ziekenhuisvleugel tegen 2023 zorgen we ervoor dat we de stijgende activiteit kunnen blijven waarmaken.

Stevenslei

Polikliniek Stevenslei

Stevenslei 20

2100 Deurne

De Polikliniek Stevenslei bevindt zich vlakbij AZ Monica campus Deurne. Hier vind je verschillende gespecialiseerde diensten waarbij je terecht kan voor afspraken, onderzoeken en ambulante zorg.

Antwerpen

Campus Antwerpen

Harmoniestraat 68

2018 Antwerpen

Campus Antwerpen is een afsprakenziekenhuis, volgens de principes van de Focused Clinic: laagrisicobehandelingen, efficiënt georganiseerd met aantoonbare service en kwaliteit voor de patiënt. We specialiseren ons voornamelijk in de disciplines orthopedie, MKA, pijnbehandeling en revalidatie. AZ Monica heeft de ambitie om hierin tot de top van Europa te behoren. Ook hiervoor bouwen we een nieuwe ziekenhuisvleugel.

Ook op onze psychiatrische afdeling (PAAZ) worden patiënten omringd met de beste zorgen. Daarnaast verwelkomen we patiënten voor (vervolg)consultaties binnen allerhande medische disciplines.

Blancefloer

Polikliniek Blancefloer

Blancefloerlaan 153

2050 Antwerpen

Voornamelijk patiënten van Linkeroever en regio Waasland vinden hun weg naar de Specialistenpraktijk Blancefloer. Hier kan je terecht voor consultaties voor verschillende medische disciplines.

We werken hier enkel op afspraak!