NieuwsVeel geïnteresseerden op terugkomdag Obesitaskliniek
Veel geïnteresseerden op terugkomdag Obesitaskliniek

Veel geïnteresseerden op terugkomdag Obesitaskliniek

Afgelopen zaterdag vond de 3e editie plaats van de terugkomdag van de Obesitaskliniek, onder leiding van dokter Bestman. Een 150-tal patiënten en geïnteresseerden zakten af naar onze campus in Deurne, voor een voormiddag met diverse workshops, presentaties, een rondleiding in het OK en als afsluiter een heerlijk gezonde lunch. We blikken terug op een geslaagde, interessante en gevarieerde editie!

Nood aan begeleiding en informatie

De grote opkomst bewijst dat er nood is aan een ontmoetingsdag, niet enkel onder patiënten en geïnteresseerden, maar met het ganse multidisciplinaire team dat elke patiënt die een vermageringsoperatie ondergaat, het ganse traject mee begeleidt. Het maximaal inzetten op kwaliteit en persoonlijke opvolging, voor en na de operatie, daar streeft AZ Monica naar.

Gemoedelijke en warme sfeer

De gespecialiseerde artsen van het team, maar ook de diëtisten, psychologen, kinésitherapeuten waren aanwezig om in alle openheid de vragen van mensen te beantwoorden. Daarnaast kregen de aanwezigen nog een mooi staaltje show coocking en waren de make-up en kleding- en stijladvies 2 drukbezochte workshops. De rondleidingen in het OK, was voor iedereen een unieke kijk achter de schermen. Het was ook heel fijn om te zien, hoe er gesprekken ontstonden en ervaringen werden gedeeld tussen (ex-)patiënten en geïnteresseerden.

Galerij