Intensieve zorgen

Onze verpleegafdeling Intensieve Zorgen vangt patiënten op die meer nodig hebben dan de normale verzorging. Dit kan gebeuren na een ongeval, bij ernstige ziekte of na een zware ingreep. Het multidisciplinair team staat 24 uur op 24 klaar om in een hoogtechnologische omgeving de best mogelijke zorgen toe te dienen.

Belangrijke info voor bezoek

  • Maximum twee bezoekers op de kamer.
  • Om hygiënische redenen mag je geen bloemen of andere geschenken meebrengen.
  • Persoonlijk materiaal van de patiënt laat je best thuis.
  • De dienst Intensieve Zorgen is 24 uur op 24 bereikbaar via het contactnummer. Wij vragen echter om binnen familie- en vriendenkring één contactpersoon aan te duiden om de informatie op te vragen. De meegedeelde informatie zal altijd beperkt zijn, gezien er geen vertrouwelijke gegevens worden meegedeeld via de telefoon. Voor vragen omtrent de specifieke medische toestand of behandeling van de patiënt kan je steeds terecht bij de intensivisten.

Opname

Word je opgenomen in het ziekenhuis, bereid je dan goed voor zodat je verblijf vlot en aangenaam kan verlopen. Voor zowel een dagopname als een meerdaagse opname in het ziekenhuis doen we ons best om je op voorhand zo goed mogelijk te informeren.

Lees meer

Contact

Campus Deurne

Bereikbaar via Route 133 (kamers 1 - 15, wacht in de wachtzaal tot een medewerker je verwelkomt op de dienst)

Bezoekuren

12:30 - 13:00

18:30 - 19:30

Ellen Krekels

Hoofdverpleegkundige

Ellen Krekels