MKA

Onze dienst mond-, kaak- en aangezichtschirurgie bestaat uit twaalf chirurgen die deel uitmaken van het ZMACK-netwerk (Zorgcentrum voor Mond, Aangezicht, Cranium en Kaak).

Het ZMACK-netwerk is een associatie van chirurgen die allemaal gespecialiseerd zijn in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie. Door deze groepering van kaakchirurgen zijn we in staat om in elke tak van de specialiteit mond-, kaak- en aangezichtschirurgie geneeskunde op topniveau te realiseren. 

Al onze medewerkers, artsen en arts-assistenten in opleiding zijn specifiek opgeleid in het MKA-domein. Hierdoor kunnen we iedere dag de beste zorg aan onze patiënten aanbieden. De dienst MKA beschikt over een eigen beeldvorming lab voor 2D en 3D-fotografie, 2D en 3D-beeldvorming en 3D-intra-orale scans. De archivering van al de beelden zorgt voor evaluatie van de chirurgie en wordt tevens gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek.

De associatie ZMACK is actief binnen AZ Monica op beide campussen (Antwerpen en Deurne). 

Artsen

Behandelingen

Opname

Wil je graag een afspraak maken?

Campus Deurne

Campus Antwerpen

De visie van ZMACK

ZMACK staat voor toekomstgerichte, hoogkwalitatieve en totale zorgverstrekking in het pathologisch domein van mond-, kaak-, en aangezichtschirurgie. We realiseren dit door in te zetten op patiënttevredenheid en door een permanente focus op verbreding en verdieping van onze expertise binnen ons vakgebied.

40 jaar MKA

De afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie van AZ Monica bestaat 40 jaar. Ter gelegenheid van deze verjaardag maakten we een video die de groei en expertise van de dienst mooi samenvat.

Nieuws