Neurologie

Neurologie beslaat een brede waaier van verschillende aandoeningen die grofweg op te splitsen zijn in: problemen van het centrale zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg), het perifere zenuwstelsel (zenuwbanen) en problemen in de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren (musculair en neuromusculair).

Op onze afdeling neurologie kan je onder andere terecht met klachten van hoofdpijn, duizeligheid, dubbelzicht, uitstralende pijn in het been of de arm, epilepsie, spierzwakte, geheugenproblemen, bewegingsstoornissen, aandacht- en concentratieproblemen, slaapproblemen etc. Ons team staat voor je klaar om jouw klachten te onderzoeken en te behandelen.

Op de dienst neurologie AZ Monica zijn speciale spreekuren voorzien voor patiënten met de ziekte van Parkinson, dementie/geheugenklachten, multiple sclerose (MS), hypofyseletsels, doorgemaakte beroerte (CVA), Botoxbehandeling voor bewegingsstoornissen en neuropsychologisch onderzoek voor AD(H)D.

Artsen

Onderzoeken

Opname

Team

Wil je graag een afspraak maken?

Campus Deurne

Campus Antwerpen

Polikliniek Blancefloer

Nieuws

Café aMusé

Café aMusé

Wat is Café aMusé? Bij café aMuSé willen wij lotgenoten en hun partner bij elkaar brengen om een leuke tijd te beleven. Door samen …

Lees meer