ZorgaanbodMedische dienstenMaterniteit – Verloskunde

Materniteit – Verloskunde

Op de afdeling materniteit worden jij en jouw baby 24 uur op 24 perfect opgevangen, begeleid en verzorgd. Hiervoor staat ons enthousiaste en professionele team van gynaecologen, vroedvrouwen, pediaters en andere zorgverleners klaar.

Zij zorgen ervoor dat jouw verblijf in het verloskwartier, op de kraamafdeling en bij de neonatologie zo aangenaam mogelijk verloopt. Zij bereiden je goed voor op het vertrek naar huis zodat je helemaal klaar bent om jouw nieuwe taak als mama op te nemen.

Ik ben zwanger

Ik ga bevallen

Na de geboorte

Mijn baby

Onze materniteit

Neonatologie

Wil je graag contact met ons opnemen?

Campus Deurne

BFHI-label

Al jaren streeft onze materniteit een goed borstvoedingsbeleid na. Deze inspanningen werden beloond met een internationale erkenning: het BFHI-certificaat (Baby Friendly Hospital Initiative). Dit betekent dat we voldoen aan de voorwaarden en doelstellingen die UNICEF en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) nastreven voor de zorg van moeder en kind.

We zijn trots onszelf een baby- en moedervriendelijk ziekenhuis te mogen noemen!

Lees meer over onze visie

Volg onze materniteit op Instagram

Wist je dat onze materniteit op Instagram tal van mooie verhalen, informatie en tips deelt over zwangerschap, bevallen, borstvoeding … Volg materniteit_azmonica en maak kennis met ons sterk team van zorgverleners!

Volg ons op Instagram

Nieuws